Corona Lockdown maatregelen

Cyrus ONE HD
Review: Cyrus ONE HD, Innuos ZENmini mk3 en Audio Monitor Silver 300
11 november 2020
Review: Primare I15 Prisma, DD15 en Audio Physic Classic 8
21 januari 2021

Corona Lockdown maatregelen

Corona Lockdown maatregelen

Bestellingen

U kunt ons telefonisch en via de mail bereiken voor uw volgende aankoop. Heeft u advies nodig dan kunt u bij een van onze specialisten terecht die u graag te woord staan.

In verband met lopende bestellingen en afspraken zijn wij telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Reparaties

Het brengen en halen van reparaties is op dit moment mogelijk op afspraak. Bel ons even voordat u komt op 071-5131512.

Leveringen en installaties

Reeds geplande leveringen en installaties gaan indien u dit wenst gewoon door. Uiteraard met inachtnemen van alle corona maatregelen.

Demo verzoeken

Omdat we meer thuis zitten hebben we ook meer tijd om van onze muziek te genieten. Daarom is dit juist een goed moment om te kijken hoe u nog meer kunt genieten. Bent u benieuwd? Neemt u dan contact met ons op dan adviseren we u graag welke stap de meeste muzikale beleving oplevert. Wellicht kunt u het thuis te proberen..

Kortom, we doen weer enorm ons best om u nog steeds blij te kunnen maken.

Een muzikale groet, 

Vincent, Erik, Bert en Rick.

1 Comment

  1. Lex Den Aantrekker schreef:

    Hallo, mijn Thorens TD316 (ha, een ouwetje van jullie…) heeft kuren; als ik hem opstart schiet de snaar van het plateau en de aandrijfpoelie…Ik heb dit probleem al heel lang, en heb er al eens een nieuwe snaar voor gekocht. Omdat ik hem nu, na lange tijd, toch weer wil gaan gebruiken zou ik graag horen of ik dit zelf kan verhelpen (een poelie vervangen lukt wel) of dat dit echt specialistenwerk is….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *