Cyrus Audio

Cyrus Audio


We zijn de oudste actieve dealer van Cyrus. Sinds de originele Cyrus ONE maken wij al mensen blij met de fraai klinkende kleine audio componenten. Van CD-spelers tot phono voorversterkers, van geïntegreerde tot mono eindversterkers.


Beschrijving Cyrus

Briljante hifi is als een raam, zonder krasjes, vegen of andere viezigheid. Het geeft een bepaalde connectie, compleet puur en vrij van allerlei kunstmatigheden die het origineel maskeren. Mindere audioproducten, die weliswaar dezelfde functie dienen, zorgen vaak voor een bevuiling van de akoestiek met onzuiverheden die de details maskeren.

De missie van Cyrus is om het schoonst mogelijke raam te creëren voor de opname. Om de luisteraar zo dicht mogelijk te brengen bij die plek, bij dat moment van genialiteit. De plek wanneer de opname werd vastgelegd – om zo de “ervaring” te bouwen voor een standaard die de naam Cyrus waardig is.

Ingenieurs kunnen veel keuzes maken tijdens het design van een product: details in de circuit indeling, de kwaliteit van componenten en zelfs ook het productieproces kan verstrekkende effecten hebben op het eindproduct.

Cyrus 8.2 Dac versterker
Cyrus Audio 8.2 DAC versterker

Waarom Cyrus

Bij Cyrus houden ze van de muziek, het is zelfs een vereiste om er te mogen werken, ongeacht het genre. Ze luisteren er naar, ze praten erover, en ze delen het graag – met u.
Ook online hebben ze een grote actieve community genaamd “The listening room” waar iedereen zijn/haar muzikale ervaringen graag met elkaar deelt. Alles bij en rondom Cyrus ademt muziek en deze zo helder mogelijk te brengen.

Stukje geschiedenis

Het Britse audio-bedrijf Cyrus beschikt over een erfgoed van award winnende producten voor meer dan 30 jaar. Sinds het oprichten van het bedrijf in het begin van de jaren 80 als zijtak van Mission Loudspeakers. Ze hebben wereldwijd veel applaus geoogst met hun technische expertise en finesse. De meeste hifi bedrijven hebben wel een aantal awards op hun naam staan maar Cyrus heeft er behoorlijk veel. En dat met de zelf opgelegde beperkingen zoals de meest voor de hand liggende zijn de kleine afmetingen van hun producten. Het is (relatief) eenvoudig om goed klinkende producten te ontwikkelen zonder enige fysieke of budgettaire restricties. Het is een heel ander verhaal om consistent de conventionele kennis uit te dagen, om alle standaarden te trotseren en de grenzen te verleggen van audio technologie.

Producten van Cyrus Audio in onze webshop

[pwb-product-carousel brand="cyrus" products="10" products_to_show="4" products_to_scroll="2" image_size="" autoplay="false" arrows="true"]