Kii Audio

Kii


De meeste revolutionaire luidspreker van dit moment. Volledig actief met bijzondere DSP-techniek om moeiteloos muziek af te spelen.


Kii Audio

De luidsprekersystemen van het Duitse Kii Audio zijn revolutionair in elk opzicht. Dankzij de actieve aansturing en de effectieve toepassing van DSP-technologie levert Kii onder elke omstandigheid een indrukwekkende muziekbeleving. Niet voor niets is Kii inmiddels door een snelgroeiende groep van artiesten, producenten én muziekliefhebbers wereldwijd ontdekt.

Waarom Kiezen voor Kii Audio?

Kii produceert baanbrekende actieve luidsprekersystemen waarbij het effectief gebruik van DSP nieuwe deuren opent voor zowel de artiest, de audioprofessional én de muziekliefhebber. Dankzij het compacte ontwerp en de genadeloos accurate geluidskwaliteit kan de producent enerzijds veel beter zijn werk doen voor de kritische artiest en beluistert de muziekliefhebber de muziekstukken thuis in een studio geluidskwaliteit.

De Kii Three

Kii maakt bij het aansturen van de zes drivers van de Kii Three Mini Monitor gebruik van zes Hypex NCore klasse D versterkers met DSP. Hierbij heeft Kii een zogenaamd Active Wave Focussing Filter ontwikkeld die de onderlinge luidsprekers zodanig kan aansturen dat een niervormig afstraalpatroon wordt bereikt en vloerreflecties worden voorkomen. Dankzij dit filter kan het Kii systeem op een willekeurige positie worden neergezet waarmee toch een perfecte muziekweergave kan worden verkregen.

Het Kii Three systeem is bovendien uit te breiden met een BXT laag extensie. Hiermee wordt de Kii monitorluidspreker getransformeerd tot een imposante vloerstaande zuilluidspreker. Met deze BXT-unit levert de Kii Three een nog beter gecontroleerd laag dat nog dieper doorloopt dan voorheen en is hiermee zeer geschikt voor grotere ruimtes. Kii maakt met de Kii Three en BXT-extensie datgene mogelijk dat decennialang onmogelijk is geweest.

Bent u benieuwd naar hoe deze baanbrekende luidsprekers echt klinken? Neem dan contact met ons op voor een demonstratie.

Producten van Kii in onze webshop

[pwb-product-carousel brand="kii" products="10" products_to_show="4" products_to_scroll="2" image_size="" autoplay="false" arrows="true"]