Naim Audio

Naim Audio


Het toonaangevende Britse merk Naim Audio maakt zeer bijzondere all-in-one oplossingen, voor-, eind- geïntegreerde versterkers, streamers en multiroom producten.


Beschrijving van Naim Audio

Al meer dan 40 jaar is Naim een belangrijke speler in de audio wereld. Met hun bijzondere ontwerp en dito uiterlijk maken ze al jaren muziekliefhebbers blij met de bijzondere klank die het merk heeft. Zo bieden ze de liefhebber een breed pakket aan mogelijkheden. Van versterkers tot streamers, van ultra high-end tot aan multiroom oplossingen.

De klassieke serie van Naim Audio ziet er kenmerkend uit door de zwart behuizing met typerende groene logo. Naast de klassieke-serie zijn zij marktleider op gebeid van all-in-one oplossingen met hun Uniti-serie. Kortom een merk om je in mee te laten slepen voor nog meer muziekplezier.

Waarom Naim?

Naim biedt u prachtige klinkende componenten, heeft een zeer compleet pakket aan mogelijkheden, heeft uitmuntende bouwkwaliteit, de mogelijkheid om met losse voedingen de geluidskwaliteit te verbeteren. Kortom een merk om nog jaren in door te groeien.

Het overlijden van oprichter Julian Vereker in 2000 heeft Naim niet tegengehouden om door te gaan met het introduceren van vernieuwende en technisch hoogstaande geluidsapparatuur. Ze zijn door de jaren heen nog verder doorgegroeid en zijn nog toonaangevender geworden met introduceren van The Statemant versterker en de vernieuwde streamers (ND5 XS2 en NDX 2)
Door de productie en ontwikkeling te houden in Salisbury blijft de kwaliteit en klank behouden. Dat dit niet onopgemerkt blijft, blijkt wel uit de diverse prijzen en awards die zij jaarlijks ontvangen. Daarnaast is Naim hofleverancier van Bentley Motors voor het in-car audiosysteem.

Stukje geschiedenis