Nieuwe luidspreker toegevoegd! De Paradigm 85F

Audio Physic Avanti’s zijn binnen!
1 maart 2016
Nieuwe REL subwoofers binnen!
1 mei 2016

Nieuwe luidspreker toegevoegd! De Paradigm 85F

We hebben weer een prachtige luidspreker gevonden die ons pakket verrijkt! De Paradigm 85F. Volledig ontwikkeld en geproduceerd in Canada.

Wil je heel veel luidspreker voor je geld? Dan hoef je niet langer te zoeken.

Leverbaar in zwart eiken, walnoot, hoogglans zwart en wit en hoogglans midnight cherry. Vanaf 2.199,- per stuk. 

Zie hieronder meer informatie over de luidspreker en het merk Paradigm.

Lees hier meer informatie over Paradigm:

Al meer dan 2 decennia ontwikkelt en produceert Paradigm onderscheidende en prijswinnende luidsprekers voor de weergave van muziek en filmsoundtracks. Paradigm luidsprekers worden op alle niveaus van muziek- en filmweergave toegepast en behoren tot het beste op het gebied van de audioweergave.

Belangrijk voor de ontwikkeling van de Canadese luidsprekerindustrie is het onderzoek dat gedurende lange tijd door het Canadese National Research Counsil (CNRC) werd uitgevoerd.
Ondermeer werd naar een antwoord gezocht op de vraag: “wat is goed geluid?”.
Ook voor Paradigm vormden de resultaten van dit uitvoerige CNRC onderzoek de basis voor haar ontwikkeling.

Technologie is de praktische toepassing van kennis. Als het om de reproductie van geluid gaat is de kennis van Paradigm enorm. Als het om de praktische toepassing van die kennis gaat, heeft Paradigm maar een doel: het steeds weer beter doen. Betere metingen, betere materialen, betere componenten leiden altijd tot beter geluid…..en betere luidsprekers.

Paradigm luidsprekers stellen je in staat om iedere keer ‘erbij’ te zijn als je naar je favoriete muziek luistert of de sensatie beleeft van een indrukwekkend home theater. 
Paradigm’s reputatie in het ontwerpen van luidsprekers wordt geroemd en haar producten ontvangen met grote regelmaat industrieonderscheidingen en worden geprezen in de meest vooraanstaande tijdschriften. Zij viel al meer dan 400 onderscheidingen ten deel. Wereldwijd wordt Paradigm gezien als de keuze van kenners op het gebied van muziekweergave en home entertainment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *