The Hifi Studio is altijd op zoek naar:
nog meer muziek,
nog meer kwaliteit,
nog meer plezier...

The Hifi Studio maakt u blij met heerlijke combinaties voor muziek en film installaties. We bezoeken de grootste beurzen in het binnen- en buitenland. We lezen nationale en internationale vakbladen. Waarom? We willen altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, producten en merken. We zijn leergierig en nieuwsgierig omdat we u nog blijer willen maken met merken die zich door de jaren heen blijven bewijzen, net zoals wij zelf The Hifi Studio, Number One Since 1982. De specialist op het gebied van thuisbeleving.

The Hifi Studio haar luisterkamers


  • The Hifi Studio Luisterkamer 3
  • The Hifi Studio Luisterkamer 2
  • The Hifi Studio Luisterkamer 1

The Hifi Studio is een familie bedrijf dat zich onderscheidt in de hifi wereld.

Opgericht door Rick begin jaren 80 uit passie voor muziek en techniek. Met al zijn enthousiasme en plezier heeft hij door de jaren heen al duizenden liefhebbers blij gemaakt en verbaasd. Zijn vrouw Caecile werd al vroeg een steunpilaar van Number One. In een wereld die nog steeds gedomineerd wordt door mannen was het bijzonder dat zij werkzaam was als full-time adviseur. Door haar studie aan het Conservatorium in Rotterdam was zij gelijk een enorme meerwaarde voor de winkel.
Bij een familie bedrijf zie je na een aantal jaren ook kinderen in de onderneming. Het begon allemaal met de oudste zoon, Alexander, die na de eeuwwisseling enkele jaren in de zaak heeft gewerkt. Later heeft Vincent tijdens zijn studie als parttime-medewerker ook zijn steentje bijgedragen. Inmiddels werkt hij alweer sinds 2014 full-time bij de zaak.

Wat is er niet veranderd: dat wij alleen de best klinkende producten in iedere prijsklasse hebben. We bezoeken daarvoor vele grote beurzen, gaan bij fabrieken langs en spreken met de ontwerpers in binnen- en buitenland. We volgen daarmee de nieuwste ontwikkelingen, beoordelen en vergelijken alvorens we ze wel of niet toevoegen aan ons bijzondere assortiment.

The Hifi Studio biedt de volgende service aan

Wij adviseren u op maat. Onze expertises zijn: streaming audio, platenspelers, CD-spelers, rippers/servers, versterkers, DAC's, bekabeling, luidsprekers, Head-fi, optimalisaties, afstelling, multiroom-oplossingen, thuisbioscopen, akoestiek, netwerk en domotica. Met veel van onze klanten stippelen we een route uit. Want we vinden niks leuker dan een toekomstplan te maken waar we over meerdere jaren component voor component verbeteren. Met onze kennis en ervaring kunnen we u begeleiden om in de juiste volgorde telkens de maximale muzikale stap te maken. Zo denken wij ook mee met de verkoop van uw huidige apparatuur zodat u nog meer kunt genieten van uw muziek of film collectie.

Uw huis, restaurant of onderneming volledig voorzien van goede geluidsapparatuur.

Met onze kennis en ervaring kunnen wij u volledig begeleiden bij het realiseren van uw dromen. Vanaf de tekentafel tot aan de realisatie en implementatie. Samenwerken met uw gekozen partijen of het aandragen van specialisten waar wij regelmatig en goed mee samenwerken. Dit allemaal met het doel dat u met heel veel geluk geniet van muziek en film in uw nieuwe omgeving. Benieuwd wat wij voor uw droom kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Het team