PMC

PMC


PMC staat bekend om zijn studio luidsprekers en zijn transmissielijn luidspreker techniek.


Beschrijving PMC

Professional Monitor Company is de betekenis van PMC. Een van oorsprong Brits merk dat door gepassioneerde muziekliefhebbers is opgericht.

Waarom PMC

PMC is één van de weinige bedrijven die een Emmy® voor hun bijdrage aan opname kwaliteit heeft gewonnen. Ook was PMC verantwoordelijk voor de muziek productie van films als Titanic, Die Another Day, Spiderman 3 en Pirates of the Caribbean.

. Het design van de ideale luidspreker oplossing met de hoogste resolutie mogelijk zonder kleurverlies en ruis. Het sublieme resolutie niveau wordt bereikt door unequalled R&D naar (ATL™). Dit betekent geavanceerd transmissie lijn luidspreker design en driver unit technologie.

PMC gelooft dat het met een goede luidspreker mogelijk moet zijn om de puurste intenties van de artiest en de ultieme audio weergave weer te geven.

Stukje geschiedenis

PMC is in 1990 opgericht door Peter Thomas van de BBC en Adrian Loader van FWO Bauch. De combinatie van kennis en een levenslange passie voor muziek leidde tot de productie van PMC’s eerste product: de BB5-A. Een actieve studio monitor. Dit ontwerp werd opgepakt door BBC Maida Vale en Metropolis Mastering en werd een wereldwijd referentie model gebruikt door Stevie Wonder’s Wonderland Studio, Prince, Hospital HDTV Broadcast London en voor gerenommeerde klassieke labels als Deutsche Grammophon, Decca en Harmonia Mundi.

Producten van PMC in onze webshop

[pwb-product-carousel brand="PMC" products="10" products_to_show="4" products_to_scroll="2" image_size="" autoplay="false" arrows="true"]