Vraag een demo aan

Benieuwd naar hoe het echt klinkt?


Heeft u interesse in een van onze producten. Op deze pagina kunt u een demo aanvragen in onze winkel in Leiden.

U kunt onderstaand formulier invullen om bij ons een demo aan te vragen. We bellen u dan terug om samen een goed moment te plannen.

Tijdens openingstijden ook bereikbaar via WhatsApp:


06 21711186

Korevaarstraat 2 E-F
2311 JS Leiden


071-5131512

Ruud BorstRuud Borst
10:56 14 Jul 22
Geweldig enthousiast personeel die je iets goeds willen verkopen omdat ze er verstand van hebben in veel uit een lopende merken en prijzen ;in een woord geweldig , het voelt als een warm bad!!
Daniel SiepmanDaniel Siepman
14:37 06 Aug 21
Koptelefoon gekocht in een prijssegment dat voor mij een tikkie aan de hoge kant is, maar wat klonk ie mooi!Hoe dan ook, meteen verknocht aan deze winkel, met medewerkers die verstand van zaken hebben. De boodschap is dat mooi geluid geen fortuin hoeft te kosten en dat kan ik beamen.
Robin van BeemRobin van Beem
09:56 28 May 20
Al vanaf het eerste moment een ongeëvenaarde ervaring. Als je aan komt lopen straalt de winkel al een bepaalde klasse uit met de grote kenmerkende ramen waardoor je als passant al niet anders kan dan toch even naar binnen kijken naar al het moois wat er in de winkel geëtaleerd staat. Bij binnenkomst hartelijk begroet en zijn ze niet opdringerig zoals in andere winkels vaak het geval is. Ze nemen de tijd voor jou en je persoonlijke wensen en als klant voel je je echt gehoord. Mocht je nog twijfels hebben, geen probleem. Zelf ben ik meerdere keren langs geweest in de winkel alvorens ik overging tot aankoop en elke keer hebben ze mij met alle geduld van de wereld te woord gestaan en geen enkele keer hebben ze mij proberen te pushen. Thuis hebben ze uiteindelijk alles voor mij perfect geïnstalleerd en ik heb er geen spijt van gehad, alleen het gevoel dat ik dit al veel eerder had moeten doen. Niets dan lof voor deze mannen, van begin tot eind zeer goed en vriendelijk geholpen!
Joram BekJoram Bek
07:07 17 Apr 20
The Hifi Studio Number One Leiden is een geweldige winkel met zeer deskundige medewerkers die zowel in de winkel als daarbuiten altijd voor je klaar staan om vragen te beantwoorden. Samen zoeken ze de beste producten voor jouw wensen en komen ze met de beste oplossingen voor elk budget. In de winkel nemen ze de tijd om met jou te luisteren naar verschillende opstellingen van systemen waardoor ze precies weten wat de klank is die jij zoekt. Jaren geleden heb ik een platenspeler gekocht en een aantal weken terug een nieuwe versterker en speakers. In de toekomst zal ik terug blijven komen: ik ben klant voor het leven!
js_loader

Vraag een demo aan


    Openingstijden:

    • 10:00 - 18:00
    • 10:00 - 17:00

    Volg ons op: